Пасля харчавання насеннем востралістых клёнаў, якое ў рэшце рэшт скончылася, гілям (Pyrrhula pyrrhula) прыйшлося пераключыцца на іншую ежу - а менавіта крылаткі пенсільванскага ясеня. Пачатак гісторыі ТУТ, працяг ТУТ.
Аднак чаму гілі застаўляюць іх "на потым"? Можа быць так, што гэтае насенне менш смачнае, а можа быць і так, што проста фізічна даставаць яго нашмат даўжэй і, адпаведна, менш энергетычна выгадна?
Аднак калі выбару няма, то прыходзіцца есці тое, што засталося. І гілі справіліся з усім насеннем невысокім пенсільванскага клёна прыкладна за тыдзень. А потым прыйшлося спусціцца ніжэй...
Пачатак лютага 2021 г., Гродна
Аўтар - Дзьмітры Вінчэўскі
__________________________
Пры выкарыстанні здымкаў у сацсетках забаронена размяшчаць больш аднаго здымка з фотасерыі на пост, таксама абавязковы надпіс "больш здымкаў і відэа тут:" і далей канкрэтны адрас на знаходжанне фота-серыі на сайце.
- Увайдзіце ці зарэгіструйцеся каб пакідаць каментары.
КАМЕНТАРЫ